Regel in één keer uw brandveiligheid met het Safe & Easy concept

Geen onnodige controles meer of ingewikkeld gedoe om alle blussers te verzamelen en te laten keuren. Bespaar op de kosten en verhoog de brandveiligheid in uw organisatie met een combinatie van 6/9 liter composietblussers en sprayblussers

Meer veiligheid, minder kosten

Met Care maken we binnen uw bedrijf een nieuwe verdeling van het aantal grote 6 liter blussers en compacte spray-brandblussers. Uitgangspunt hierbij is dat de BHV’ers de grote composiet blussers gebruiken en dat elke andere medewerker de spray-brandblusser in kan zetten bij een beginnende brand. Voordeel: meer blussers, snellere reactie tijden en daardoor minder risico op grote schade.

De spray-brandblussers en composietblussers van Prymaxx zijn vrij van onderhoud. Met een garantie van 5 jaar op de spray-brandblussers en 10 jaar op de composietblussers weet u precies waar u aan toe bent. Eénmalig aanschaffen en daarna bent u klaar voor jaren. Zorgeloos noemen we dit bij HCTibben.

Keuring verplicht?

Soms vindt een verzekeraar dat de blussers gecontroleerd moeten worden door een REOB erkend bedrijf. Hoewel de composietblussers (Aramideblussers)  alleen visueel geinspecteerd kan worden, zijn er ook mogelijkheden om  de service via een REOB controle uit te voeren volgens de geldende norm NEN 2559. HCTibben heeft betrouwbare partners hiervoor. 

Het normale standaard onderhoud van de Prymaxx brandblussens kunt u met een gerust hart uitbesteden aan HC Tibben.

Bekijk eens al onze producten in de categorie brandblussers
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Waar kun u ons vinden?

Naast Nijverdal leveren wij in heel Overijssel als verzorgingsgebied. Wij bedienen ook de plaatsen: Enschede, Oldenzaal, Hengelo, Almelo, Dinkelland, Haaksbergen, Goor, Delden, Holten, Hof van Twente, Twenterand, Rijssen, Hellendoorn, Deventer, etc..