Eurol Zinc Protect Spray

Eurol Zinc Protect Spray

Eurol Penetrating Oil Spray

Eurol Penetrating Oil Spray

Eurol Bike Shine Protect Spray

Eurol Bike Shine Protect is een lichte, veelzijdige polish voor het reinigen en doen glanzen van diverse materialen. Het bevat geen schuurmiddelen en maakt geen krassen op zachte materialen. Het kan gebruikt worden op materialen zoals lakwerk, kunststof, rubber, leer, glas en acryl. Ideaal voor het verkrijgen van de oorspronkelijke afwerking.
Zo laag als € 4,17
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
E701305

Eurol Bike Shine Protect is een lichte, veelzijdige polish voor het reinigen en doen glanzen van diverse materialen. Het bevat geen schuurmiddelen en maakt geen krassen op zachte materialen.

Eurol Bike Shine Protect kan gebruikt worden op materialen zoals lakwerk, kunststof, rubber, leer, glas en acryl. Ideaal voor het verkrijgen van de oorspronkelijke afwerking.

Eurol Bike Shine Protect verwijdert snel vingerafdrukken, stof en verkeersvuil en laat het materiaal opnieuw glanzen.

Eurol Bike Shine Protect is water en vuilafstotend.

De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Op ca. 20-25 cm afstand uitspuiten op het te behandelen voorwerp. Aanbrengen op een droog oppervlak in de gewenste hoeveelheid. Nadien uitwrijven met een droge doek.

Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar.

Eurol Bike Shine Protect heeft een houdbaarheid van 3 jaar in een koele en droge ruimte met een minimale temperatuur van +5°C en een maximum van +25°C.

Meer informatie
Toepassing Spuitbussen
Viscositeit -
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Eurol Bike Shine Protect Spray