Eurol Syntruck XLD 10W-40

Eurol Syntruck XLD 10W-40

Eurol Globence 10W-30

Eurol Globence 10W-30

Eurol Special 15W40

Eurol Special Multigrades zijn motoroliƫn, die zijn geformuleerd met shear-stabiele viscositeitsverbeteraars, die voorkomen dat de viscositeit na verloop van tijd teveel afneemt. Hierdoor blijft een sterke smeerfilm gegarandeerd, zelfs bij hoge temperaturen en toerentallen.
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
E100020

Eurol Special Multigrades zijn motoroliën, die zijn geformuleerd met shear-stabiele viscositeitsverbeteraars, die voorkomen dat de viscositeit na verloop van tijd teveel afneemt. Hierdoor blijft een sterke smeerfilm gegarandeerd, zelfs bij hoge temperaturen en toerentallen.

Eurol Special Multigrades bevatten detergerende en dispergerende additieven die olie en de motor, zelfs op de meest kritische plaatsen, schoonhouden. Corrosie en sludge worden tot een minimum beperkt, terwijl anti-slijtage additieven samen met de hoge kwaliteit basisoliën de zwaarbelaste onderdelen maximaal beschermen.

Eurol Special Multigrades hebben een lange levensduur en zorgen voor een laag olieverbruik. Deze olie kan in alle benzine- en LPG motoren worden toegepast alsmede in lichte diesel-motoren zonder turbo.

Eurol Special Multigrades zijn speciaal geschikt voor oudere auto’

Meer informatie
Toepassing Motorolie(Vrachtwagen/Bestelbussen)
Viscositeit 15W40
Specificaties API CD, API SF, Ford WSS-M2C153-D, GM 6048-M, GM 6049-M, MIL-L-2104D, MIL-L-46152C
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Eurol Special 15W40