Eurol Sportbike 15W-50

Eurol Sportbike 15W-50

Eurol TTX Supreme (2 takt olie)

Synthetische 2-takt olie voor lucht- en watergekoelde 2-takt motoren.

  • Eurol TTX Supreme laat zich gemakkelijk homogeen mengen met benzine tot een zogenaamde pre-mix
  • Eurol TTX Supreme zorgt voor een makkelijke en snelle start bij lage temperaturen en helpt de motor het gegenereerde vermogen maximaal te benutten.

  • Mengverhouding: 1:50 (Indien niet anders voorgeschreven)

Zo laag als € 7,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
E128425

Synthetische 2-takt olie voor lucht- en watergekoelde 2-takt motoren.

Eurol TTX Supreme is een synthetische olie ontwikkeld voor lucht- en watergekoelde tweetaktmotoren (radiatorkoeling) met of zonder katalysator. Het is tevens bij uitstek geschikt voor motoren met een injectiesysteem.

Eurol TTX Supreme is samengesteld uit basis oliën die voorzien zijn van duurzame protection additives. Hierdoor geeft het een ijzersterke oliefilm, en een perfecte smering bij hoge temperaturen. Verbrandingsmotor en spoelpoorten worden gevrijwaard van afzettingen, slijtage en corrosie. De bougies blijven schoon en blijven naar behoren functioneren.

Eurol TTX Supreme laat zich gemakkelijk homogeen mengen met benzine tot een zogenaamde pre-mix. Het beschermt tegen 'vreten' en voorkomt aanslag op de zuigers en koolvorming in het uitlaatsysteem. Door deze uitgekiende samenstelling wordt een zeer lange levensduur van de motor gegarandeerd. Rookvorming wordt tot een minimum beperkt.

Eurol TTX Supreme zorgt voor een makkelijke en snelle start bij lage temperaturen en helpt de motor het gegenereerde vermogen maximaal te benutten.

Mengverhouding: 1:50 (Indien niet anders voorgeschreven)

Meer informatie
Toepassing Motorolie(motoren)
Viscositeit 2-Takt
Specificaties API TC, ISO-L-EGD
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Eurol TTX Supreme (2 takt olie)