HeltiQ BloedStop Spray

HeltiQ BloedStop Spray

HeltiQ Zelfhechtend Windsel 4 x 8 cm (latex vrij)

HeltiQ Zelfhechtend Windsel 4 x 8 cm (latex vrij)

HeltiQ Gaaskompres (Per 10 stuks)

HeltiQ Gaaskompres is een geweven (woven) steriel gaasje of kompres dat geschikt is voor zowel het reinigen als het afdekken van droge of vochtige wonden. Verkoop per 10 stuks.
Zo laag als € 0,55
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
U1111371

HeltiQ Gaaskompres is een geweven (woven) steriel gaasje of kompres dat geschikt is voor zowel het reinigen als het afdekken van droge of vochtige wonden.
Verkoop per 10 stuks.

Onder droge wonden vallen gesloten wonden die voorzien zijn van een korst.

Onder vochtige wonden vallen ongesloten wonden bestaande uit wondvocht.

Voor het vooraf reinigen van de wond kan het HeltiQ Gaaskompres in combinatie met een wondontsmettingsmiddel worden gebruikt. Gooi het gaaskompres na reiniging weg en gebruik voor het afdekken van de wond een nieuw gaaskompres.

HeltiQ Gaaskompres heeft een fijne structuur en bestaat uit 100% katoen waardoor het uitermate geschikt is voor de opname van een grote hoeveelheid wondvocht. Bovendien is het kompres comfortabel en zacht, rafelt het niet en blijft het goed in model.

HeltiQ Gaaskompres is een steriel product. Door het gaaskompres direct vanuit de verpakking steriel op de wond te leggen biedt het een eerste bescherming tegen vuil, vocht en bacteriën. Verbind na het plaatsen van het gaaskompres de wond met een HeltiQ Elastisch Fixatiewindsel, een HeltiQ Zelfhechtend Windsel of een HeltiQ Windsel Cambric en zet het windsel vast met een verbandklem of hechtpleister.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:HeltiQ Gaaskompres (Per 10 stuks)