Innotec Easy Polish

Innotec Easy Polish

Innotec Clean & Shine in One

Innotec Clean & Shine in One

Innotec Quick Shine Polish

Innotec Quick Shine Polish is een unieke polish voor nagenoeg alle moderne lakken. Het product bestaat voor 100% uit beschermende bestanddelen en bevat dan ook geen slijpmiddelen of andere reinigers. Door deze unieke samenstelling zorgt Quick Shine Polish voor een perfecte bescherming en verzorging van alle schone, gelakte ondergronden. Quick Shine Polish geeft ook op de moeilijke kleuren, zoals zwart en donkerblauw een perfect diepe glans. Daarnaast verwijdert het ook de veelvoorkomende poetswolken op deze moeilijke kleuren. Doordat Quick Shine Polish zeer eenvoudig te verwerken is, is het ideaal om toe te passen op grote vlakken. Naast goed onderhoud is hierdoor ook de professionele uitstraling gemakkelijk te realiseren.

€ 16,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Innotec Quick Shine Polish

Innotec Quick Shine Polish is een unieke polish voor nagenoeg alle moderne lakken. Het product bestaat voor 100% uit beschermende bestanddelen en bevat dan ook geen slijpmiddelen of andere reinigers. Door deze unieke samenstelling zorgt Quick Shine Polish voor een perfecte bescherming en verzorging van alle schone, gelakte ondergronden. Quick Shine Polish geeft ook op de moeilijke kleuren, zoals zwart en donkerblauw een perfect diepe glans. Daarnaast verwijdert het ook de veelvoorkomende poetswolken op deze moeilijke kleuren. 

Doordat Quick Shine Polish zeer eenvoudig te verwerken is, is het ideaal om toe te passen op grote vlakken. Naast goed onderhoud is hierdoor ook de professionele uitstraling gemakkelijk te realiseren. 

Tip:

Nadat een voertuig gewassen is, is Quick Shine Polish een ideaal middel om op te lossen in het water dat over het voertuig wordt gegooid om het af te spoelen. Het afzemen gaat dan beter en tegelijkertijd worden glans en bescherming toegevoegd.

Eigenschappen:

  • Geeft een perfecte diepe glans, ook op moeilijke kleuren, zoals zwart en bordeauxrood.
  • Bevat een unieke duurzame silicone voor een uitmuntend resultaat zonder vettige poetswolken.
  • Zonder krachtsinspanning te verwerken.
Meer informatie
Liters 500 ml.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Innotec Quick Shine Polish