Meest gekozen producten

HC Tibben uw partner in smeeroplossingen en veiligheidsmiddelen 

HC Tibben bied u een breed scala aan smeermiddelen, reinigingsproducten, metaalbewerkingsvloeistoffen, brandstoffen en veiligheidsmiddelen.

Service gericht, Betrokken en klantvriendelijkheid, zijn de kernwaarden van HC Tibben. Onze klanten moeten op ons kunnen rekenen. Wij zijn deskundig en technisch gekwalificeerd. Wij bieden onze diensten aan, voor een efficiënt beheer van oliën, vetten en brandstof bij onze afnemers. Wij streven naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen. Al tien jaar bewijzen wij onze kracht in de industrie, metaalbewerking, automotive, landbouw en meer. 

Automotive en industriële sector

HC Tibben is een bedrijf, dat u graag van dienst is op het gebied van Brandstof, Oliën & Vetten en Veiligheidsmaterialen. Wij hebben een ruim assortiment aan smeermiddelen en  reinigingsproducten maar ook veiligheidsmiddelen zoals EHBO koffers, pleisterhouders en brandblussers. Deze zijn te verkrijgen via onze webshop of stuur een mail naar info@hctibben.nl voor een offerte op maat. Wij zijn met name actief in de landbouw en industriële sector. Mocht u vragen hebben, schroom vooral niet en neem contact met ons op. 

Wij geven vrijblijvend informatie en advies over diverse oliën & vet-soorten en veiligheidsmiddelen zoals brandblussers en EHBO materialen welke wij specifiek op uw vraag afstemmen. 
 
Wij leveren ook aan huis of zaak. Naast de scherpe prijzen streven wij naar een aanbieding op maat. We zullen dan ook ruggespraak geven via telefoon of mail.
 

 

 

 

Ons bedrijf

Het bedrijf is opgestart in 2011 door Peter Tibben met als doel een gezonde onderneming te starten, die u van dienst kan zijn op het gebied van duurzame olie- en vetproducten in de regio Twente, waarbij de klant/ het bedrijf centraal staat. Ondertussen leveren wij verder dan alleen de regio Twente en zijn de diensten en producten van HC Tibben toegenomen. Door ons producten-portofolio van oliën, vetten, brandstoffen, absorptiemiddelen en veiligheidsmiddelen, zoals EHBO middelen, desinfecterende middelen en brandblussers, kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij werken samen met betrouwbare partners zoals Eurol, Hulshof, Utermohlen, Prymaxx, Oest, Oliecentrum van der Veen en Innotec.