Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Standaard

Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Standaard

Bedrijfsverbanddoos BHV modulair HACCP

Bedrijfsverbanddoos BHV modulair HACCP

Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Bouw&Industrie

De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Bouw & Industrie is geschikt voor een verantwoorde bedrijfshulpverlening in de bouw & industrie.

De inhoud voldoet aan de nieuwste richtlijnen, zoals deze zijn opgesteld door Het Oranje Kruis. U kunt daarmee vertrouwen op de hoogste normen qua inhoud, kwaliteit en veiligheid.

  • Specifieke bedrijfsverbanddoos voor bedrijven in de bouw & industrie 
  • Doelmatig ingericht 
  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
€ 79,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
U152111

De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Bouw & Industrie is geschikt voor een verantwoorde bedrijfshulpverlening in de bouw en industrie. De inhoud voldoet aan de nieuwste richtlijnen, zoals deze zijn opgesteld door Het Oranje Kruis. U kunt daarmee vertrouwen op de hoogste normen qua inhoud, kwaliteit en veiligheid.

De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Bouw & Industrie voorzien van letselgerichte modules bestaat uit 6 losse modules. Iedere module bevat producten voor een bepaald type verwonding/letsel. Afhankelijk van de verwonding/het letsel kan een bepaalde module worden gebruikt.

  • De inhoud van module 1 is gericht op klein letsel zoals schaaf-, brand-, en snijwondjes aan bijvoorbeeld handen, voeten, ellebogen of armen. 
  • De inhoud van module 2 is gericht op de grotere verwondingen die hevig bloeden. 
  • De inhoud van module 3 bestaat uit producten voor het aanleggen van een drukverband bij bijvoorbeeld een kneuzing of verstuiking. 
  • De inhoud van module 4 bestaat uit steriele producten zoals een snelverband, gaaskompres en een gemetalliseerd wondkompres. 
  • De inhoud van module 5 bevat instrumenten zoals een verbandschaar, een splinterpincet en een tekenpincet.
  • De inhoud van module 6 bouw & industrie maakt de bedrijfsverbanddoos branchespecifiek, waardoor deze bedrijfsverbanddoos geschikt is voor het verlenen van eerste hulp in de Bouw & Industrie

Met deze overzichtelijke vakindeling kunnen direct de juiste producten gevonden worden. De bedrijfsverbanddoos BHV Bouw & Industrie is daardoor gebruiksvriendelijk en doelmatig ingericht.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Bouw&Industrie