Bedrijfsverbanddoos BHV modulair HACCP

Bedrijfsverbanddoos BHV modulair HACCP

Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Sport

Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Sport

Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Kinderopvang

De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Kinderopvang is geschikt voor een verantwoorde bedrijfshulpverlening in de Kinderopvang.

De inhoud voldoet aan de nieuwste richtlijnen, zoals deze zijn opgesteld door Het Oranje Kruis. U kunt daarmee vertrouwen op de hoogste normen qua inhoud, kwaliteit en veiligheid.

  • Specifieke bedrijfsverbanddoos voor bedrijven in de kinderopvang 
  • Doelmatig ingericht 
  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
€ 79,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
U152114

De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Kinderopvang is geschikt voor een verantwoorde bedrijfshulpverlening in de Kinderopvang. De inhoud voldoet aan de nieuwste richtlijnen, zoals deze zijn opgesteld door Het Oranje Kruis. U kunt daarmee vertrouwen op de hoogste normen qua inhoud, kwaliteit en veiligheid.

De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Kinderopvang voorzien van letselgerichte modules bestaat uit 6 losse modules. Iedere module bevat producten voor een bepaald type verwonding/letsel. Afhankelijk van de verwonding/het letsel kan een bepaalde module worden gebruikt.

  • De inhoud van module 1 is gericht op klein letsel zoals schaaf-, brand-, en snijwondjes aan bijvoorbeeld handen, voeten, ellebogen of armen. 
  • De inhoud van module 2 is gericht op de grotere verwondingen die hevig bloeden. 
  • De inhoud van module 3 bestaat uit producten voor het aanleggen van een drukverband bij bijvoorbeeld een kneuzing of verstuiking. 
  • De inhoud van module 4 bestaat uit steriele producten zoals een snelverband, gaaskompres en een gemetalliseerd wondkompres. 
  • De inhoud van module 5 bevat instrumenten zoals een verbandschaar, een splinterpincet en een tekenpincet.
  • De inhoud van module 6 kinderopvang maakt de bedrijfsverbanddoos branchespecifiek, waardoor deze bedrijfsverbanddoos geschikt is voor het verlenen van eerste hulp in de Kinderopvang.

Met deze overzichtelijke vakindeling kunnen direct de juiste producten gevonden worden. De bedrijfsverbanddoos BHV Kinderopvang is daardoor gebruiksvriendelijk en doelmatig ingericht.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Kinderopvang