Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Kinderopvang

Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Kinderopvang

Bedrijfsverbanddoos BHV

Bedrijfsverbanddoos BHV

Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Sport

De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Sport is geschikt voor een verantwoorde bedrijfshulpverlening bij sportactiviteiten.

De inhoud voldoet aan de nieuwste richtlijnen, zoals deze zijn opgesteld door Het Oranje Kruis. U kunt daarmee vertrouwen op de hoogste normen qua inhoud, kwaliteit en veiligheid.

  • Specifieke bedrijfsverbanddoos voor organisaties en bedrijven in de Sport
  • Doelmatig ingericht 
  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
€ 79,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
U152115

De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Sport is geschikt voor een verantwoorde bedrijfshulpverlening ibij sportactiviteiten. De inhoud voldoet aan de nieuwste richtlijnen, zoals deze zijn opgesteld door Het Oranje Kruis. U kunt daarmee vertrouwen op de hoogste normen qua inhoud, kwaliteit en veiligheid.

De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Sport voorzien van letselgerichte modules bestaat uit 6 losse modules. Iedere module bevat producten voor een bepaald type verwonding/letsel. Afhankelijk van de verwonding/het letsel kan een bepaalde module worden gebruikt.

  • De inhoud van module 1 is gericht op klein letsel zoals schaaf-, brand-, en snijwondjes aan bijvoorbeeld handen, voeten, ellebogen of armen. 
  • De inhoud van module 2 is gericht op de grotere verwondingen die hevig bloeden. 
  • De inhoud van module 3 bestaat uit producten voor het aanleggen van een drukverband bij bijvoorbeeld een kneuzing of verstuiking. 
  • De inhoud van module 4 bestaat uit steriele producten zoals een snelverband, gaaskompres en een gemetalliseerd wondkompres. 
  • De inhoud van module 5 bevat instrumenten zoals een verbandschaar, een splinterpincet en een tekenpincet.
  • De inhoud van module 6 sport maakt de bedrijfsverbanddoos branchespecifiek, waardoor deze bedrijfsverbanddoos geschikt is voor het verlenen van eerste hulp bij sportactiviteiten.

Met deze overzichtelijke vakindeling kunnen direct de juiste producten gevonden worden. De bedrijfsverbanddoos BHV Sport is daardoor gebruiksvriendelijk en doelmatig ingericht.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bedrijfsverbanddoos BHV modulair Sport