Utermöhlen bedrijfsverbanddozen bestellen in Hengelo

verbanddozen bestellen in hengelo

HC Tibben bied op gebeid van veiligheid de EHBO middelen van Utermohlen. Wij hebben een ruim assortiment op het gebied van EHBO middelen.
 

HC Tibben heeft het unieke concept van Utermohlen.

Goed gevulde bedrijfsverbanddozen raken al snel onoverzichtelijk en incompleet. De controle welk product er ontbreekt en het bestellen en aanvullen hiervan is veelal een tijdrovende klus. De Utermöhlen bedrijfsverbanddozen met modulesysteem bieden een oplossing voor dit probleem. De Bedrijfsverbanddoos BHV is uitgerust met 5 algemene modules en 1 branchespecifieke module. U kunt de inhoud van module 6 ook zelf bepalen en vullen met de producten die voor uw bedrijf of branche relevant zijn. 
 

Modulesysteem

Het grote voordeel van bedrijfsverbanddozen met een modulesysteem is dat u de bedrijfsverbanddoos op eenvoudige wijze overzichtelijk en actueel houdt. Het modulesysteem is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk door de kleurstelling. Bovendien kunt u de modules snel en eenvoudig vervangen, bij een aangebroken module of wanneer de houdbaarheidsdatum van een module is verlopen. Op die manier houdt u uw bedrijfsverbanddoos te allen tijde op orde zodat u in noodsituaties nooit misgrijpt, of producten gebruikt waarvan de houdbaarheidsdatum is verlopen.

Bekijk eens al onze producten in de categorie Utermöhlen bedrijfsverbanddozen
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Waar kun u ons vinden?

Naast Hengelo leveren wij in heel Overijssel als verzorgingsgebied. Wij bedienen ook de plaatsen: Enschede, Oldenzaal, Almelo, Dinkelland, Haaksbergen, Goor, Holten, Hof van Twente, Twenterand, Nijverdal, Hellendoorn etc..