Utermohlen Module 5 Instrumenten en Extra producten

Utermohlen Module 5 Instrumenten en Extra producten

Utermohlen Module 3 Kneuzingen en Verstuikingen

Utermohlen Module 3 Kneuzingen en Verstuikingen

Utermohlen Module 4 Steriele Producten

De Utermöhlen Module 4 Steriele Producten is een van de totaal 6 letselgerichte modules voor in de Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV voorzien van letselgerichte modules. De module bestaat uit producten die steriel verpakt zijn zoals een gerold snelverband, een gaaskompres en een niet verklevend wondkompres voor het opvangen van wondvocht van kleine en grote verwondingen.
€ 9,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
U153120

De Utermöhlen Module 4 Steriele Producten is een van de totaal 6 letselgerichte modules voor in de Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV voorzien van letselgerichte modules. De module bestaat uit producten die steriel verpakt zijn zoals een gerold snelverband, een gaaskompres en een niet verklevend wondkompres voor het opvangen van wondvocht van kleine en grote verwondingen.

De overige 5 modules in de bedrijfsverbanddoos bevatten ieder aparte producten voor bepaalde verwondingen, waarbij module 6 branchespecifiek of zelf in te delen is. Afhankelijk van het soort verwonding en de behandeling ervan kunt u een of meerdere modules gebruiken. 

De losse modules zijn gebruiksvriendelijk en zorgen voor overzicht dankzij een eigen unieke module kleur. Bovendien kunt u een aangebroken module of een module met een verlopen houdbaarheidsdatum eenvoudig vervangen. Op die manier is uw bedrijfsverbanddoos te allen tijde op orde, grijpt u nooit mis en kunt u geen producten gebruiken met een verstreken houdbaarheidsdatum.

Inhoud Utermöhlen Module 4 Steriele Producten :

  • 1 Gerold Snelverband nr. 3 10 x 12 cm
  • 3 Niet verklevende wondkompressen 10 x 10 cm
  • 1 Wondsnelverband nr. 2, 6 x 8 cm
  • 1 Gerold Snelverband nr. 1, 6 x 8 cm
  • 4 Gaaskompressen 10 x 10 cm
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Utermohlen Module 4 Steriele Producten