Utermohlen Module 4 Steriele Producten

Utermohlen Module 4 Steriele Producten

Utermohlen Module 2 Grote Verwondingen

Utermohlen Module 2 Grote Verwondingen

Utermohlen Module 3 Kneuzingen en Verstuikingen

De Utermöhlen Module 3 Kneuzingen en Verstuikingen is een van de totaal 6 letselgerichte modules voor in de Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV voorzien van letselgerichte modules. De module bevat producten zoals ideaal zwachtels voor het aanleggen van een drukverband bij bijvoorbeeld een kneuzing of verstuiking.
€ 9,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
U153119

De Utermöhlen Module 3 Kneuzingen en Verstuikingen is een van de totaal 6 letselgerichte modules voor in de Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV voorzien van letselgerichte modules. De module bevat producten zoals ideaal zwachtels voor het aanleggen van een drukverband bij bijvoorbeeld een kneuzing of verstuiking.

De overige 5 modules in de bedrijfsverbanddoos bevatten ieder aparte producten voor bepaalde verwondingen, waarbij module 6 branchespecifiek of zelf in te delen is. Afhankelijk van het soort verwonding en de behandeling ervan kunt u een of meerdere modules gebruiken. 

De losse modules zijn gebruiksvriendelijk en zorgen voor overzicht dankzij een eigen unieke module kleur. Bovendien kunt u een aangebroken module of een module met een verlopen houdbaarheidsdatum eenvoudig vervangen. Op die manier is uw bedrijfsverbanddoos te allen tijde op orde, grijpt u nooit mis en kunt u geen producten gebruiken met een verstreken houdbaarheidsdatum.

Inhoud module 3 kneuzingen en verstuikingen :

  • 1 Ideaal Zwachtel 5 m x 8 cm
  • 1 Ideaal Zwachtel 5 m x 6 cm
  • 1 Zelfhechtend Windsel 4 m x 8 cm
  • 1 Instant Koud Kompres
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Utermohlen Module 3 Kneuzingen en Verstuikingen